Eiwitrijk dieet

Interessant? Deel dan deze pagina!

Afslanken onder begeleiding

Zeg vaarwel tegen overgewicht dankzij het eiwitrijk dieet en Figurel 

Het eiwitrijk dieet bij Figurel is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een voedingscoach.

Het programma heeft 3 fasen met 6 eetmomenten per dag. In deze fasen bereik je je streefgewicht en leer je van je voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op gewicht te blijven.

De speciale samenstelling van de koolhydraatarme en eiwitrijke producten zorgt ervoor dat het lichaam vet gaat verbranden en dat de spiermassa beschermd wordt. Behoud van de spiermassa zorgt voor een mooier silhouet, maar houdt ook je stofwisseling op peil!

Eiwitrijk dieet betekent niet minder eten, maar anders eten.

Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs.

Een eiwitrijk dieet werkt met producten bestaande uit natuurlijke ingrediënten. Zo worden de huidige zoetstoffen bijvoorbeeld vervangen door o.a. Stevia. Ook bevatten de producten minimaal 20g eiwit per portie. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten. Verder worden extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en een kookboek met 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten. Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt.

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij een eiwitrijk dieet juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Maak een afspraak met je persoonlijke Figurel-coach

Beschikbaar in: