Methoden

Interessant? Deel dan deze pagina!

Wil je afslanken, centimeters verliezen, je figuur corrigeren of je lichaam verstevigen? Afslankinstituut Figurel in Zonhoven en Geel is er voor elke vrouw die zorg draagt voor haar lichaam. Bij Figurel werken we in een 4-stappenplan om jouw ultieme doel te bereiken! 

  1. Figuuranalyse 
  2. Gericht bewegen in onze TF-cabine 
  3. Persoonlijk voedingsadvies  
  4. Oxycabine

HET FIGUREL STAPPENPLAN

Gratis figuuranalyse

Wil je eindelijk verlost raken van overtollige kilo’s? Droom je ervan een aantal centimeter te verliezen op een bepaalde plaats? Of wens je eerder je figuur te corrigeren of je lichaam te verstevigen? Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw wensen!

Bij Figurel krijg je gratis en vrijblijvend een grondige figuuranalyse bij de start van je kuur. Wij meten jouw lichaam op negen verschillende plaatsen. Aan de hand van de resultaten bepalen wij wat voor jou nodig en haalbaar is.

Figuurtraining

Voor het hele lichaam of voor bepaalde zones

Figuuranalyse achter de rug? Of weet je exact wat je wil bereiken? Dan is het nu echt aan jou! Creëer een mooi lichaam met behulp van figuurtraining.

Wil je over je hele lichaam afslanken of kies je ervoor om bepaalde zones te verstevigen? Het kan allemaal! Door te focussen op zones met overtollig vetweefsel wordt er zeer efficiënt gewerkt aan plaatselijke figuurcorrectie. 

Voedingsadvies

Een persoonlijk en medisch verantwoord voedingsschema waarin plaats is voor een lekker glaasje en een gezellig avondje uit. Zo leer je met gezonde eetgewoonten je gewicht op punt te stellen zonder achteraf weer aan te komen.

Oxycabine

Een ontspannend zuurstofbad in de oxycabine zet de poriën open, stimuleert de bloeddoorstroming van de huid en bevordert de verwerking van de afvalstoffen. Deze kuur houdt je huid elastisch, laat ze er glad en strak uitzien en zorgt dat ze weer aansluit waar overtollig vet verloren wordt.