Figuurtraining

Interessant? Deel dan deze pagina!

Voor het hele lichaam of voor bepaalde zones

Figuuranalyse achter de rug? Of weet je exact wat je wil bereiken? Dan is het nu echt aan jou! Creëer een mooi lichaam met behulp van figuurtraining.

Wil je over je hele lichaam afslanken of kies je ervoor om bepaalde zones te verstevigen? Het kan allemaal! Door te focussen op zones met overtollig vetweefsel wordt er zeer efficiënt gewerkt aan plaatselijke figuurcorrectie. 

Figuurtraining bestaat voornamelijk uit doelgerichte spierbewegingen in een verwarmde TF-cabine. Je traint hierbij je spieren voor benen, billen, borsten en buik. De oefeningen worden liggend uitgevoerd zodat rug en gewrichten niet worden belast. Door de warmte van de TF-cabine wordt spierpijn voorkomen en de doorbloeding in je huid en spierweefsel bevorderd.

Jong of oud, deze oefeningen kunnen door iedereen zonder enig risico worden uitgevoerd! Op naar een mooier, gezonder en strakker lichaam!

Tarieven

Tijdens de vrijblijvende analyse van je figuur wordt steeds een advieskuur berekend naargelang het gewenste resultaat. Dat varieert van 20 tot 60 behandelingen. Een startkuur bedraagt 20 oefensessies, inclusief revitalisatie van de lichaamshuid in de OXY-cab. Na de advieskuur kan je het resultaat onderhouden met een abonnement aan een voordeeltarief. Voor bijkomende informatie kan je steeds contact opnemen met het door jou gekozen instituut. 

Beschikbaar in: