Gratis figuuranalyse

Interessant? Deel dan deze pagina!

Wil je eindelijk verlost raken van overtollige kilo’s? Droom je ervan een aantal centimeter te verliezen op een bepaalde plaats? Of wens je eerder je figuur te corrigeren of je lichaam te verstevigen? Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw wensen!

Bij Figurel krijg je gratis en vrijblijvend een grondige figuuranalyse bij de start van je kuur. Wij meten jouw lichaam op negen verschillende plaatsen. Aan de hand van de resultaten bepalen wij wat voor jou nodig en haalbaar is.

Elke vrouw is anders en verdient een behandeling op maat! Afhankelijk van jouw wensen, leeftijd, lichaamsbouw en conditie stellen wij een persoonlijk schema op, zodat je precies weet hoeveel centimeter je op bepaalde plaatsen kan afslanken.

Tarieven

Laat je een vrijblijvende figuuranalyse uitvoeren? Dan berekenen we voor jou ook steeds de duur van een advieskuur, naargelang het gewenste resultaat. Iedere kuur varieert van 20 tot 60 behandelingen. Een startkuur bedraagt 20 oefensessies, inclusief revitalisatie van de lichaamshuid in de OXY-cab. Na de advieskuur kan je het resultaat onderhouden met een abonnement aan een voordeeltarief. Voor bijkomende informatie kan je steeds contact opnemen met het door jou gekozen instituut. 

Realiseer je vooropgestelde doelen, samen met Figurel. 

Vraag je gratis figuuranalyse aan

Gegevens
Figuuranalyse
Geef zeker de momenten weer wanneer een figuuranalyse voor jou past.